На Тернопіллі походеньки любителя чужих транспортних засобів припинили працівники міліції

На Тернопіллі походеньки любителя чужих транспортних засобів припинили працівники міліції

27.06.13 09:02 0 851
Оперативники Чортківського райвідділу внутрішніх справ за підозрою у вчиненні крадіжок затримали 30-річного жителя села Біла. Молодика підозрюють у незаконному заволодінні транспортним засобом та крадіжках з автівок.

Пристрасть до хмільного та розгульного життя уже двічі садила на лаву підсудних 30-річного молоди­ка. Рік тому він вийшов зі стін коло­нії. Рідні не дали загубитися – допо­могли влаштуватися на роботу. Та пристрасть до легких грошей здо­лала здоровий глузд.

Як повідомив заступник на­чальника Чортківського райвідділу міліції Андрій Свинарчук, до черго­вої частини надійшло повідомлення про незаконне заволодіння тран­спортним засобом. Потерпілий зая­вив, що на декілька годин залишив мотоцикл поблизу власного будин­ку, а коли повернувся, то дорогого спортивного байка вже не було. Наступного ранку пра­воохоронці знайшли викрадений транспортний засіб, відтак встановили особу підозрюваного. Ним ви­явився 30-річний житель села Біла.

Молодик пояснив, що ввечері, напередодні скоєння злочину, він повертався додому напідпитку. Чу­жий мотоцикл запримітив одразу. Думка про те, що непогано було б додому не дійти, а доїхати, та ще й перед дівчатами похизуватися до­рогим транспортним засобом, спону­кала до дій. Вирвавши проводи із замка запалювання, завів двигун і гайда кататися містом. На якомусь повороті не впорався з керуванням – юзом полетів у кущі.

Пошкоджений мотоцикл знайшли міліціонери. Згодом розшука­ли крадія. Виявилося, що молодик причетний не лише до незаконного заволодіння транспортним засобом. У помешканні, яке він винаймав, оперативники знайшли запчастини до автомобілів, магнітоли, водійські права та реєстраційні талони на чужі імена. Все це було крадене. Підозрюваний не заперечував, що любив потягнути з салонів та багажників чиїхось легковиків що-небудь цінне. Загалом, зізнався у трьох крадіжках.

Зі слів Андрія Свинарчука, зловмисникові інкримінують дві статті Кримінального кодексу – незаконне заволодіння транспортним засобом та крадіжки. Як міру запобіжного заходу обрано арешт.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку урочисто ...

КОМЕНТАРІ