У Рівненській області молодий чоловік спричинив пожежу в багатоповерхівці

У Рівненській області молодий чоловік спричинив пожежу в багатоповерхівці

27.06.13 08:51 0 793
26 червня о 16:21 в оперативно-диспетчерську службу Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в житловому дев’ятиповерховому будинку в м. Рівне на вулиці Млинівській, 39.

За вказаною адресою терміново виїхав черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини №2 та оперативно-координаційний центр Держслужби з НС.

На місці рятувальники з’ясували, що в будинку на сходових клітинах загального користування 6-го та 7-го поверхів горять килимові доріжки та дерев’яні двері. Через сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. На шостому поверсі серед диму рятувальники виявили молодого чоловіка, який сидів у коридорі поруч з палаючими дверима. Хлопця негайно винесли на свіже повітря та передали лікарям швидкої допомоги. Одночасно з цим за допомогою порошкового вогнегасника працівники Держслужби швидко приборкали вогонь. Полум’я встигло лише частково пошкодити дерев’яні двері та килимові доріжки.

Як розповіли мешканці будинку, винуватцем пожежі є потерпілий 18-річний хлопець, якого з отруєнням продуктами горіння було госпіталізовано в медичний заклад. Що змусило молодого чоловіка розвести вогнище у житловому будинку наразі встановлюється.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопільщині побував ...

КОМЕНТАРІ