У Рівненській області рятувальники Держслужби зустрілися з дітьми, котрі перебувають на лікуванні у спеціалізованому закладі радіаційного захисту населення

У Рівненській області рятувальники Держслужби зустрілися з дітьми, котрі перебувають на лікуванні у спеціалізованому закладі радіаційного захисту населення

27.06.13 08:19 0 848
26 червня працівники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій на запрошення Рівненської обласної бібліотеки для дітей завітали з «профілактичним» рейдом до дитячого відділення обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення. Працівники бібліотеки не випадково запросили рятувальників, адже вже на протязі майже десяти років бійці Служби порятунку є постійними та поважними гостями дитячого закладу, приймаючи участь у різноманітних заходах дитячої бібліотеки.

Протягом трьох років Рівненська обласна дитяча бібліотека для дітей співпрацює з дитячим відділенням Рівненського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення, де лікуються та оздоровлюються діти з північних районі Рівненщини. Для маленьких пацієнтів проводять різноманітні заходи, конкурси, вікторини, тощо. Цього разу бібліотека вирішила провести захід на пожежно-рятувальну тематику: «Про безпеку свою дбай, як поводись - вивчай».

Співробітники Держслужби з НС в цікавій та ігровій формі розповіли маленьким пацієнтам основні правила безпечної життєдіяльності. Спочатку рятувальники продемонстрували малюкам відеоролик про те, за скільки хвилин може згоріти невеличка кімната, коли в ній виникне пожежа. Опісля дітям показали вогнегасник в дії. Для цього змоделювали невелику пожежу. Погасити умовне полум’я дозволили дітям. Також усім присутнім нагадали правила безпеки на воді та у поводженні з вибухонебезпечними предметами.

Такі бесіди для пацієнтів дитячого відділення є надзвичайно корисні, переконані лікарі, адже діти не лише навчаються основних правил безпеки, ай краще проходять курс реабілітації, тому запросили рятувальників і надалі навідуватися в гості.

Співробітники Держслужби постійно проводитимуть серед дітей профілактичну роботу, щоб вони не забували та постійно пам’ятали, як діяти в тій чи іншій ситуації, адже саме дитячі пустощі часто призводять до біди і трагічних наслідків.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Житомирській області в ...

КОМЕНТАРІ