У Рівненській області підвищуючи заробітну плату – підвищуємо соціальні стандарти життя краян

У Рівненській області підвищуючи заробітну плату – підвищуємо соціальні стандарти життя краян

27.06.13 08:54 0 893
Державною податковою інспекцією у м. Рівне налагоджена робота з органами місцевого самоврядування та контролюючими органами з питання забезпечення виконання вимог законодавства про оплату праці та податкового законодавства.

Зокрема, задля підвищення заробітної плати рівнян цьогоріч фахівці територіального органу Міндоходів на спільних з місцевою владою комісіях поспілкувались із 216 працедавцями, які виплачували своїм працівникам заробітну плату у розмірі нижчому за мінімально дозволену законом.

Результатом спільних зусиль усіх гілок влади стало не лише збільшення статків рівнян, а й збільшення надходжень до місцевої скарбниці міста. Так, від зростання рівня заробітної плати бюджет громади отримав додатково 84,2 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Як зазначив заступник начальника інспекції Валентин Герман, левову частку в наповненні місцевого бюджету Рівного складає податок на доходи фізичних осіб. Саме тому виплата офіційних зарплат у розмірі не нижче мінімального рівня відіграє визначальну роль як для підвищення соціальних стандартів життя громадян і їх захищеності, так і для фінансування видатків на потреби громади міста.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ