У Рівненській області міліція розшукує у Сарнах невідомих осіб, які пограбували валютника

У Рівненській області міліція розшукує у Сарнах невідомих осіб, які пограбували валютника

27.06.13 08:41 0 929
Біля восьмої години ранку до чергової частини Сарненського РВ УМВС надійшло повідомлення від 53-річного місцевого жителя Валерія. Чоловік розповів, що невідомі особи біля його дому відібрали «барсетку», в якій знаходилися гроші в сумі 16 тисяч доларів США.

Вранці Валерій вийшов із своєї квартири і прямував до припаркованого авто, підійшов і помітив що в нього спущене колесо. Барсетку поклав в середину автомобіля адже вирішив дістати запаску. Під час заміни колеса до нього підбігли двоє невідомих осіб, вдарили по голові та забрали з його машини сумку, в якій знаходилися гроші в сумі 16 тисяч доларів США. Прийшовши до свідомості постраждалий зателефонував до райвідділу міліції та повідомив про пограбування.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками частина 2 статті 186 Кримінального кодексу України.

Працівниками міліції проводяться оперативні заходи, щодо встановлення невідомих осіб, які скоїли грабіж.

Про те, що займатися незаконними валютними операціями не тільки протизаконно, а й ще небезпечно, міліція наголошує постійно. Складання адмінпротоколів і направлення їх до суду – це все, що можуть вдіяти правоохоронці за чинним законодавством, не дають потрібних результатів. А за кримінальною статистикою так звана професія «валютника» відносить до групи ризику. Доволі часто вони стають об’єктами злочинних посягань. Ще на слуху вбивство валютника у Гощанському районі наприкінці минулого року. Чоловіка спалили у власному авто. Міліція цей злочин розкрила, а от життя людині вже не повернути.

Наталія КИРКОВСЬКА,

Сарненський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ