Про доповнення до положення Рівненської обласної благодійної організації "Милосердність"

Про доповнення до положення Рівненської обласної благодійної організації "Милосердність"

27.06.13 08:48 0 823
До уваги членів Рівненської обласної благодійної організації «Милосердність» (далі РОБО), а також співробітників та працівників підрозділів УМВС України в Рівненській області, членів їх сімей, пенсіонерів ОВС. Доводимо до Вашого відома, що згідно з рішенням правління Рівненської обласної благодійної організації «Милосердність» внесено доповнення до положення щодо порядку надання благодійної допомоги РОБО «Милосердність».

Це означає, що компенсації за придбані та використані під час стаціонарного лікування медикаменти та перев’язувальні матеріали, а саме:

- пункт третій положення РОБО «Милосердність» доповнено: в разі нетривалого перебування в членах РОБО «Милосердність» (до чотирьох місяців) сума компенсації може становити до шести місячних внесків. Після перебування в організації чотири місяці і більше сума компенсації може становити до 1000 гривень (при розмірі щомісячних внесків 30, 40 гривень) або 1500 гривень (при розмірі щомісячних внесків 50, 60 гривень). Раніше виплата компенсації в повному розмірі проводилась після знаходження в організації більше шести місяців;

- при проведенні невідкладних хірургічних операцій сума компенсації збільшена до 60 місячних внесків і може становити від 1800 гривень до 3600 гривень в залежності від розміру щомісячного внеску;

- виплата компенсації за придбані медикаменти членам організації під час знаходження на стаціонарі, при лікуванні дітей дошкільного віку може становити до 1000 гривень за поточний рік членства в організації, за рахунок їх внесків.

Розгляд заяв і виплата компенсації за придбані під час стаціонарного лікування медикаменти членів Рівненської обласної благодійної організації «Милосердність» повинен становити не більше трьох місяців поточного року.

Також нагадуємо про порядок виплати благодійної допомоги РОБО «Милосердність» у вигляді компенсації за придбані та використані під час стаціонарного лікування медикаменти та перев’язувальні матеріали, для цього потрібно:

- копію лікарняного листка;

- копію листа лікарських призначень;

- фінансовий чек (товарний чек);

- заяву на виплату компенсації;

- копію ідентифікаційного коду.

Для уникнення подальших непорозумінь при зміні місця служби і переведенні в інші підрозділи, співробітників та працівників УМВС України в Рівненській області, які є членами Рівненської обласної благодійної організації «Милосердність», просимо своєчасно подавати заяви в бухгалтерії підрозділів, в яких вони будуть проходити службу, про відрахування членських внесків.

У правління організації надходять звернення щодо надання благодійної допомоги у вигляді компенсації за придбані та використані під час стаціонарного лікування медикаменти та перев’язувальні матеріали від співробітників та працівників підрозділів УМВС України в Рівненській області, які не вступили в Рівненську обласну благодійну організацію «Милосердність» і не є її членами. На підставі вимог статуту Рівненської обласної благодійної організації «Милосердність» і положення щодо порядку надання благодійної допомоги РОБО «Милосердність» у вигляді компенсації за придбані та використані під час стаціонарного лікування медикаменти та перев’язувальні матеріали, роз’яснюємо, що виплата грошової компенсації проводиться тільки членам організації, які сплачують членські внески. Тому просимо всіх бажаючих набути членство в Рівненській обласній благодійній організації «Милосердність» і подати заяви про вступ в організацію, а також про відрахування членських внесків із заробітної плати або з грошового забезпечення. Зразки заяв є в службах кадрового забезпечення підрозділів УМВС України в Рівненській області, або звертатись за додатковою інформацією та наданням заяв в члени «Милосердність» за адресою м. Рівне, Хвильового, 2 а. Контактні телефони: (050) 375-67-77, (096) 549-25-78.

Микола МАЗУРЕЦЬ,

директор РОБО «Милосердність»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ