В облдержадміністрації обговорили формування нової стратегії розвитку Львівської області

В облдержадміністрації обговорили формування нової стратегії розвитку Львівської області

27.06.13 12:03 0 840
26 червня під егідою Львівської облдержадміністрації та Львівської обласної ради відбулось засідання круглого столу на тему «Формування нової стратегії розвитку Львівської області».

У роботі круглого столу взяли участь представники Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, регіонального філіалу Національного інституту стратегічних досліджень у м. Львові, Львівського об’єднання організацій роботодавців, громадської ради при облдержадміністрації, проекту «Місцевий економічний розвиток міст України» та інші.

Учасники круглого столу обговорили питання методології та порядок формування нового стратегічного документу розвитку Львівщини, також представлені різні підходи і схеми розробки документу.

За результатами обговорення прийнято рішення щодо проведення діагностики області в галузевому та секторальному розрізі, виявленні сильних та слабких сторін, формування чіткої програми дій з подальших кроків розробки документу, а також внесення пропозицій до складу робочих груп з розробки проекту нової Стратегії розвитку Львівщини.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Світлана Савчук: ...
Наступна новина: У ДТП на Волині потрапив ...

КОМЕНТАРІ