Бібліотекарі з України та Польщі обмінялись професійним досвідом під час II польсько-української конференції «Бібліотека єднає покоління»

Бібліотекарі з України та Польщі обмінялись професійним досвідом під час II польсько-української конференції «Бібліотека єднає покоління»

27.06.13 09:22 0 987
Наприкінці червня у Львові відбулася II польсько-українська конференція “Бібліотека єднає покоління: діяльність публічних бібліотек в інтересах дітей, молоді та людей похилого віку”.

Зазначимо, що Конференція відбулась в рамках угоди про співпрацю між Польською Спілкою бібліотек (PZB) та Українською бібліотечною асоціацією за сприяння департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей Львівської облдержадміністрації.

Як повідомляють у згаданому департаменті, під час дводенної конференції бібліотекарі двох країн обговорили проблеми обслуговування дітей та людей старшого віку, продемонстрували кращі практики та обмінялись професійним досвідом.

Зокрема, перший день конференції, 20 червня, пройшов у Львівській обласній бібліотеці для дітей та був присвячений роботі публічних бібліотек з читачами–дітьми. Учасники заходу обговорили актуальні питання бібліотечної роботи такі, як формування нової філософії дитячої бібліотеки, організація яскравих акції, перформенсів та флеш-мобів для юних львів`ян, а також різні форми роботи з дітьми та молоддю в сучасній бібліотеці.

21 червня учасники ознайомились з тим, як працюють з відвідувачами старшого віку публічні бібліотеки в Україні та Польщі.

Додатково зазначимо, що учасниками конференції були бібліотекарі Львівської, Волинської, Тернопільської областей, а також 40 польських бібліотекарів з різних воєводств Польщі.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 01-06.07 XIIІ ...
Наступна новина: На Тернопіллі на спортивне ...

КОМЕНТАРІ