Податківці та підприємці Личаківського району м. Львова обговорили актуальні питання електронної звітності

Податківці та підприємці Личаківського району м. Львова обговорили актуальні питання електронної звітності

27.06.13 10:47 0 824
За ініціативи ДПІ у Личаківському районі міста Львова проведено чергову зустріч з представниками малого та середнього бізнесу щодо актуальних питань обслуговування платників податків, передусім запровадження в практику системи електронного звітування.

На сьогоднішній день майже 2400 платників району користуються електронною звітністю, з яких 68% становлять суб’єкти господарювання – юридичні особи та 32% – фізичні особи.

«Зацікавленість системою електронного звітування помітно зростає, - відзначив заступник начальника інспекції Тарас Завада. - Однак загальна кількість підприємців, які надсилають звіти в електронній формі, порівняно з загальною кількістю зареєстрованих в районній інспекції, ще обмежена. Тому податківці постійно тримають це питання в полі зору, докладають належних зусиль для створення довірливої атмосфери у взаємовідносинах обох сторін та проводять роз’яснювальну роботу щодо переваг цього сервісу».

Учасників зустрічі було проінформовано про те, що отримати сертифіковані електронні ключі можна у секторі реєстрації користувачів при Центрі сертифікації ключів Міністерства доходів і зборів України, який розташований у приміщенні Центру обслуговування платників податків м.Львова за адресою: 79003, м.Львів, вул.Стрийська, 35, каб.136, тел. (032) 297-39-85, (032) 297-39-89. Перелік документів, необхідних для отримання посиленого сертифікату ключа, та всю інформацію щодо діяльності АЦСК розміщено на офіційному сайті Акредитованого Центру сертифікації ключів www.cskidd.gov.ua. Для уникнення черг ведеться попередній запис платників на зручний для них час.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ