Працівники ДАІ організували для львівських школярів захопливу подорож у країну дорожніх знаків

Працівники ДАІ організували для львівських школярів захопливу подорож у країну дорожніх знаків

27.06.13 08:52 0 843
До вихованців дитячого табору у Львові завітали працівники Державтоінспекції. Правоохоронці провели для діток пізнавальні заняття із дорожньої безпеки та організували серед школярів конкурс малюнку на асфальті.

До літнього табору на базі Центру творчості дітей та юнацтва Галичини навідуються близько 80-ти школярів із різних навчальних закладів міста. Канікули у таборі минають цікаво та без нудьги, адже для діток тут організовують чимало різноманітних занять. А нещодавно у гості до малих непосид прийшли працівники ДАІ.

Вартові доріг нагадали дітям, як правильно переходити вулицю, як слід поводитися у транспорті, розказали про «ази» безпеки для юних велосипедистів.

Найбільш цікавою та захоплюючою була розповідь про країну дорожніх знаків та її головних «героїв». Далі школярам запропонували намалювати на асфальті своє бачення безпеки на дорозі. Дітлахи із задоволенням взялися до виконання такого творчого завдання. Дитячій фантазії на було меж! Хто як умів завзято імпровізував на тему дорожньої безпеки.

Оцінюючи роботи юних художників, правоохоронці відзначили - кожен малюнок по-своєму неповторний та цікавий, тож визначити одного переможця – просто неможливо. У підсумку - перемогла дружба!

Нагородою для кожного школяра стала можливість посидіти у патрульному автомобілі ДАІ та дізнатися, про всі тонкощі роботи вартових доріг із уст командира 4-го взводу роти Дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції Львова Андрія Головчака.

Правоохоронці переконані – такі заходи вкрай важливі для дітей. Спілкуючись із міліціонерами, школярі весело та цікаво провели час, отримали багато позитивних вражень та емоцій. А ще – пригадали дорожню абетку та добре засвоїли: вулиця – не місце для розваг!

Прес-служба управління ДАІ

у Львівській області

(за інформацією ВДАІ Львова)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: на Путильщині ...
Наступна новина: Громадська ради при ДПС у ...

КОМЕНТАРІ