У Львівській області завдяки вправності яворівських міліціонерів, чоловік отримав свої гроші, які у нього відібрав грабіжник

У Львівській області завдяки вправності яворівських міліціонерів, чоловік отримав свої гроші, які у нього відібрав грабіжник

27.06.13 09:56 0 714
Неприємно завершилося 22 червня для жителя міста Яворова. Адже того дня йому «довелося» зустрітися з правопорушником, який пограбував у нього 800 гривень.

Старший інспектор Яворівського РВ ГУ МВСУ в Львівській області капітан міліції Галина Мрочко розповіла, що до них у райвідділ звернувся потерпілий – житель села Рулево Яворівського району. Чоловік заявив, що невідома особа несподівано підійшовши до нього, вирвала з рук гаманець, в якому знаходились 800 гривень.

Розслідуючи кримінальне провадження, розпочате за фактом грабежу (стаття 186 Кримінального кодексу України), співробітники Яворівського райвідділу міліції встановили особу правопорушника. Ним виявився 21-річний житель міста Яворів. Зараз слідчі встановлюють, чи не причетний вказаний громадянин до скоєння інших кримінальних правопорушень.

ВЗГ ГУ МВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ