Питання залучення інвестицій в сільське господарство Житомирщини перебуває під постійним контролем обласної влади

Питання залучення інвестицій в сільське господарство Житомирщини перебуває під постійним контролем обласної влади

27.06.13 08:58 0 831
Агропродовольчий сектор Житомирщини потребує суттєвих інвестицій для забезпечення динамічного розвитку і виходу на передовий рівень технологій та якості продукції. Це питання перебуває під постійним контролем обласної влади.

26 червня у прес-центрі Житомирської обласної державної адміністрації відбулася зустріч за участі заступника голови облдержадміністрації Миколи Дейсана із представниками компанії «Райз», що входить до Групи УкрЛендФармінг.

«Мета зустрічі – презентувати та ознайомити присутніх із роботою ТзОВ «Райз-Полісся», презентувати нові проекти та поспілкуватися із представниками тих районів, де вже працює компанія, аби дізнатися про проблеми та спільно їх вирішити», - говорить операційний директор групи компаній УкрЛендФармінг Галина Ковтонюк.

У свою чергу, заступник голови зазначив, що як інвестор ТзОВ «Райз-Полісся» гарно себе зарекомендувала: «Компанія посідає друге місце в області за кількістю інвестицій, спрямованих на розвиток сільського господарства в регіоні. Ми надзвичайно раді такій співпраці і хочемо подякувати вам за це». Також заступник голови передав вітання від голови облдержадміністрації: «Сергій Миколайович Рижук буде надійним помічником у всіх ваших починаннях».

Компанія «Райз», яка представляє дистрибуційний бізнес Групи «Укрлендфармінг», забезпечує сучасного учасника аграрного ринку всім необхідним для успішного агровиробництва: сільськогосподарською технікою, запчастинами та сервісним обслуговуванням, насінням, засобами захисту рослин, спеціальними та мінеральними добривами.

«Компанія займає перше місце в Україні та восьме в світі за кількістю оброблюваної землі, це 532 тис га землі, - розповідає Галина Ковтонюк. - Також компанія має друге місце в Україні по утриманню та вирощуванню великої рогатої худоби - 77 тис. голів, з них – 22 тис. молочної худоби».

На сьогоднішній день компанія працює у п’яти районах Житомирської області – Коростенському, Овруцькому, Малинському, Житомирському та Чуднівському. Окрім цього, в Овручі розпочато будівництво пункту зберігання і сушки зерна, а також в найближчому часі розпочнеться будівництво потужного заводу із виробництва комбікорму (10 т за годину). Також планується будівництво елеватора в Житомирському районні та завод із виробництва комбікорму для власного використовування. «Реалізація кожного із проектів – це додатково 100 робочих місць, - наголошує операційний директор групи компаній УкрЛендФармінг. – Поки ми говоримо про 4 таких підприємства, та в найближчому часі хочемо створити фермерське господарство у Малині, куди завеземо ВРХ кращих порід світу».

Якість послуг, які надає компанія, перевірена двадцятирічним успішним досвідом у сфері постачання товарів для виробництва сільськогосподарської продукції, а також тісною багаторічною співпрацею з агропідприємствами, що входять до складу Групи. Цей висновок підтверджує висока оцінка діяльності «Райзу» як аграрними експертами, так і компаніями-постачальниками.

«Райз» приділяє значну увагу науковим розробкам із вдосконалення технологій вирощування сільськогосподарських культур. Це дозволяє надавати клієнтам агроконсалтингові послуги найвищого ґатунку й пропонувати сучасні рішення та інноваційні технології, перевірені на орендованих Групою сільгоспугіддях. Звернувшись у будь-яке представництво «Райзу», можна отримати консультації з приводу ефективного застосування придбаних продуктів безпосередньо у полі.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ