На Хмельниччині пройшли змагання з пожежно-прикладного спорту серед гарнізонів служби цивільного захисту

На Хмельниччині пройшли змагання з пожежно-прикладного спорту серед гарнізонів служби цивільного захисту

27.06.13 08:31 0 675
25 червня на базі спортивно-оздоровчого комплексу Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області пройшли змагання з пожежно-прикладного спорту серед гарнізонів служби цивільного захисту області. Участь у змаганнях взяли 10 команд з міст та районів області.

Спортсмени змагалися в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, підйомі по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху навчальної вежі, підйомі по висувній драбині у вікно 3-го поверху навчальної вежі, пожежній естафеті та бойовому розгортанні. За підсумками змагань перше загальнокомандне місце посіла команда з міста Нетішин, друге місце виборола команда з міста Шепетівки, а почесне третє місце здобула команда з міста Славута. Переможці були нагороджені кубками та грамотами.

Змагання з пожежно-прикладного спорту серед гарнізонів служби проводяться щорічно з метою популяризації здорового способу життя серед молоді, підвищення спортивної майстерності учасників змагань, а також для відбору найсильніших спортсменів до складу збірної команди, які будуть представляти нашу область у чемпіонаті країни.

ГУДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники Міндоходів ...
Наступна новина: Фахівці Міндоходів Рівного ...

КОМЕНТАРІ