В Закарпатській області очільник Перечинської міліції відвідав дитячі оздоровчі заклади району

В Закарпатській області очільник Перечинської міліції відвідав дитячі оздоровчі заклади району

27.06.13 08:09 0 814
Літо – час відпусток. Для наших маленьких громадян особливо важливо цей час провести з користю для свого здоров’я, адже першого вересня потрібно з новими силами та ентузіазмом розпочинати штурм величної фортеці знань.

Аби забезпечити безпечний відпочинок наших дітей, попередити вчинення відносно них кримінальних чи адміністративних правопорушень, здійснювати профілактику бездоглядності та інших негативних явищ у дитячому середовищі у період літнього оздоровчого сезону на території обслуговування перечинські правоохоронці проводять заходи під умовною назвою «Літо -2013».

У Перечинському районі діють п’ять оздоровчих закладів з цілодобовим перебуванням. Начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей відвідав деякі з них особисто. Віктор Ребрей зауважує, що головна мета, яку переслідують правоохоронці – безпека малих громадян, які відпочивають у даних закладах. Він вивчив побутові умови, в яких проживають діти, поспілкувався з керівниками закладів, з самими дітьми, посприяв, у межах своєї компетенції, вирішенню тих чи інших питань, з якими зверталися до нього працівники даних установ.

Лікувально – оздоровчий комплекс «Карпати» у селі Дубриничі, що на Перечинщині побудований колишнім механічним заводом у 1982 році. Колись в ньому оздоровлювалося доросле населення з усіх куточків Радянського Союзу, - зауважує директор закладу Василь Тирпак. Радує, що заклад досі функціонує, приймає на оздоровлення до 200 дітей на один заїзд. Слід також відмітити, що в належному стані збережено майно закладу. І дітки з шкіл-інтернатів області, до речі, саме вихованців шкіл-інтернатів щороку приймає заклад, мають змогу провести тут літні канікули весело, безтурботно, попити мінеральної води з джерела та купатися досхочу в річці, що тече майже поруч із закладом.

У дитячому оздоровчому закладі «Барвінок» наразі оздоровлюється 37 дітей. Належну роботу по догляду за дітками тут забезпечують дві виховательки та два медичні працівники. З директором даного закладу Оксаною Барзак очільник Перечинської міліції поспілкувався на тему безпеки неповнолітніх під час проведення масових заходів, дискотек, належної охорони приміщення у нічний час доби. На завершення, було заплановано проведення екскурсії для діток до музею історії органів внутрішніх справ Закарпатської області, а також «Уроку правових знань», який для малечі проведуть інспектори дорожньої автомобільної інспекції та працівники міліції у справах дітей району.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі дню ...
Наступна новина: На Хмельниччині пасажира ...

КОМЕНТАРІ