В Закарпатській області про порядок прийняття на роботу розповідали під час "прямої телефонної лінії"

В Закарпатській області про порядок прийняття на роботу розповідали під час "прямої телефонної лінії"

27.06.13 10:51 0 892
На зв′язку із жителями Ужгорода була начальник сектору кадрового забезпечення Ужгородського МВ УМВС капітан міліції Ксенія Цупа.

Найпоширенішим питанням з яким зверталися до Ксенії Михайлівни було бажання співрозмовників проходити службу в Ужгородському міськвідділі міліції.

Тож для зацікавлених доводимо, що кандидатами на службу в ОВС можуть розглядатися громадяни України, які відповідають наступним вимогам:

- вік від 18 до 30 років;

- наявність повної загальної середньої освіти;

- служба в Збройних Силах України, або наявність військової підготовки на військових кафедрах ВУЗів;

- офіцери запасу Збройних Сил України, які мають відповідний рівень освіти;

- особи, що не притягалися до кримінальної відповідальності;

- особи, які зможуть пройти професійний відбір.

Перевага надається тим, хто має юридичну або іншу вищу чи середню-спеціальну освіту, пройшов дійсну строкову службу у внутрішніх військах, або є офіцером запасу Збройних Сил України. Особи, які мають вищу освіту приймаються на посади начальницького складу.

Новоприйняті працівники у місячний термін направляються для проходження курсів початкової підготовки у відповідності до спеціальності в Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, Харківський національний університет внутрішніх справ або Одеський державний університеті внутрішніх справ. Під час навчання курсанти забезпечуються проживанням на казарменому положенні, харчуванням та одержують заробітну платню.

Для отримання більш детальної інформації радимо звертатися за адресою: м.Ужгород, вул. Гагаріна, 10 “а” (каб. № 8, 12 - сектор кадрового забезпечення).

Діана Дорогій

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинські медійники в ...

КОМЕНТАРІ