Чернівці: Матчева зустріч боксерів України і Казахстану закінчилася бойовою нічиєю

Чернівці: Матчева зустріч боксерів України і Казахстану закінчилася бойовою нічиєю

27.06.13 12:56 0 755
Учора, 26 червня, у ТРЦ “Панорама” за підтримки секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина відбулася безкомпромісна матчева зустріч боксерів Казахстану і України. Від кожної команди на ринг вийшло по 9 спортсменів. Прикметно, що до складу української ватаги увійшло 5 чернівецьких боксерів, а серед казахів був чемпіон Азії.

Перед стартом поєдинків керівник казахської команди Канат Кизатов вручив Віталію Михайлішину національне вбрання своєї країни. Натомість керманич міста подарував гостеві унікальну скриньку – роботу народних карпатських майстрів.

«Я радий, що чернівецькі боксери достойно проявили себе у боротьбі з казахськими спортсменами, – зазначив Віталій Михайлішин. – Турніри такого високого рівня дуже позитивно впливають на розвиток спорту у місті. Чернівчани регулярно завойовують призові місця на престижних українських та міжнародних змаганнях. Зокрема, значних успіхів досягли наші боксери. Спостерігаючи за їхнім прагненням до перемоги, переконуєшся у тому, що у чернівчан велике майбутнє у спорті».

«Чернівці зустріли нас на найвищому рівні, – каже президент Федерації боксу України Володимир Продивус. – Ми вражені теплим прийомом Чернівецької міської федерації боксу, керівництва міста і, звичайно, публіки. Я сам боксував, тож добре знаю, як підтримка вболівальників заряджає енергією перемог. Вона проникає до сердець боксерів і народжує справжніх чемпіонів».

Видовищні поєдинки у підсумку закінчилися бойовою нічиєю української та казахської команд. А наостанок публіку розважив мегапопулярний Дзідзьо, який подарував численній публіці не тільки концертну програму, а й платівки зі своїми хітами.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Тевес перейшов у "Ювентус"

КОМЕНТАРІ