У Львівській області 48-річний стриянин проміняв лікарняне ліжко на лаву підсудних

У Львівській області 48-річний стриянин проміняв лікарняне ліжко на лаву підсудних

27.06.13 13:03 0 779
Дільничні інспектори Стрийського міськвідділу міліції затримали зловмисника, який обікрав пацієнта медичного закладу. Крадієм виявився його сусід по палаті, 48-річний місцевий мешканець.

53-річний чоловік і гадки не мав, що потрапить у кримінальну історію, перебуваючи на лікарняному ліжку в одному з медичних закладів міста. Він переймався станом власного здоров’я, тож не замислювався над безпекою свого вже ненового телефону.

Проте зранку 10 червня чоловік зрозумів, що обікрасти можуть і в лікарні. Уночі хтось поцупив його мобільний телефон, який лежав на тумбочці біля ліжка. Про крадіжку потерпілий одразу повідомив у Стрийський міськвідділ міліції. На місце вчинення злочину прибули правоохоронці та розпочали пошуки зловмисника.

Як кажуть у народі – «на злодієві й шапка горить». Так трапилося і цього разу. 48-річний чоловік, побачивши правоохоронців та зрозумівши, що справи кепські, заметушився. Поспіхом зібрав свої речі та чомусь забіг до сусідньої палати. Як виявилось, у цій палаті на балконі у схованці весь цей час пролежала викрадена річ. Крадій завбачливо вимкнув телефон та вийняв з нього сім-карту.

Забравши зі схованки крадене, злодій намагався втекти з приміщення медичного закладу. Дільничні інспектори міліції наздоганяли його коридорами лікарні. Чоловік мав намір сховатися у кабінеті лікаря-психіатра, забігши до нього на «прийом». Однак втекти від правоохоронців йому не судилося і все-таки довелось відповідати на запитання працівників міліції.

Тепер на горе-пацієнта лікарні чекає лава підсудних. Слідчі міськвідділу міліції завершили досудове розслідування, відкрите за частиною 1 статті 185 КК України та скерували провадження з обвинувальним актом до суду.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Ольга Марцинюк, Стрийський МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тевес перейшов у "Ювентус"
Наступна новина: Івано-Франківщина: минулої ...

КОМЕНТАРІ