У Львові тролейбус №12 тимчасово курсуватиме за зміненим маршрутом

У Львові тролейбус №12 тимчасово курсуватиме за зміненим маршрутом

27.06.13 13:40 0 911
У зв’язку із руйнуванням каналізаційного колектора та провалом на проїжджій частині на перехресті вул. Городоцька – Хотинська – Коротка тимчасово буде змінено маршрут тролейбуса № 12. Про це повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».

— Тимчасово тролейбуси № 12 від Університету курсуватимуть по 10-му маршруту до вул. Ряшівської. У зворотньому напрямку від вул. Ряшівської тролейбуси їздитимуть по вул. Городоцькій – вул. Федьковича до Університету. — розповіли у ЛКП «Львівелектротранс»

Нагадаємо, на перехресті вул. Городоцька – Хотинська – Коротка трапився провал на проїжджій частині. Під час обстеження фахівці «Львівводоканалу» з’ясували, що під дорогою зруйнувався столітній каналізаційний колектор, стічні води вимили 15 м3 грунту й спричинили провал розміром 4 на 4 м, глибиною до 3 м.

— Аварія трапилася на колекторі, що транспортує стоки з вулиць Хотинська, Коротка і під’єднаний до головного каналізаційного колектора на вул. Городоцькій. Для заміни зруйнованого колектора нам доведеться влаштувати каналізаційний колодязь на глибині 8 м. На цій ділянці велика глибина залягання колекторів - від 8 до 12 м, це звичайно ускладнює роботу. Наразі проводимо підготовчі роботи, завозимо матеріали. Ремонтні роботи розпочнемо щойно отримаємо дозвіл на перекриття руху транспорту. — Володимир Васильченко, начальник відділу каналізаційного господарства

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові у неділю ...

КОМЕНТАРІ