У Рівненській області Василь Присяжнюк привітав ветеранів з нагоди 10-ої річниці утворення Спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури

У Рівненській області Василь Присяжнюк привітав ветеранів з нагоди 10-ої річниці утворення Спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури

27.06.13 13:53 0 1068
Прокурор Рівненської області Василь Присяжнюк провів зустріч з представниками ветеранської організації органів прокуратури з нагоди 10-ої річниці утворення Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури.

На заході були присутні голова та члени спілки ветеранів війни і праці органів прокуратури, а також працівники апарату прокуратури області.

Прокурор області відзначив важливість таких зустрічей, оскільки саме ці люди віддали більшу частину свого трудового життя служінню справі зміцнення законності та потребують особливої уваги та підтримки.

— Ветерани — це взірець нашої честі і совісті. Усі працівники прокуратури повинні перейняти від цих них мудрість і досвід, — зауважив Василь Присяжнюк. — Оцінюючи пройдений шлях, без сумніву можна стверджувати, що ветеранами зроблено багато добрих справ. Їх участь у повсякденному житті прокуратури Рівненської області позитивно відзначилася на результатах діяльності останньої.

Голова спілки ветеранів нашої області Калаур Леонід Васильович був присутній на зустрічі Генерального прокурора України Віктора Пшонки з ветеранами з нагоди десятої річниці утворення Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури, яка відбулася 21 травня 2013 року у м.Києві. На заході його було нагороджено Почесною грамотою Генерального прокурора України.

Інші нагороди від Генерального прокурора України вручив ветеранам на сьогоднішній зустрічі прокурор області: Німій Євгенії Юхимівні — нагрудний знак «За довготривалу бездоганну службу в органах прокуратури», Красівовій Валентині Володимирівні — медаль «Ветеран прокуратури України».

Василь Присяжнюк від імені членів всього колективу прокуратури Рівненської області висловив слова вдячності ветеранам за те, що вони займають активну життєву позицію у вихованні молодого покоління прокурорсько-слідчих працівників та побажав міцного здоров’я, родинного затишку та упевненості у завтрашньому дні.

Під час заходу ветеранам вручено подарунки і квіти.

Довідково:

Рішенням зборів Рівненського регіонального відділення ветеранів війни і праці органів прокуратури України у 2013 році заснована й регіональна громадська організація — Спілка ветеранів війни та праці органів прокуратури Рівненської області. Вона є добровільним первинним об'єднання ветеранів прокуратури, її мета — всебічний захист законних прав, соціальних і економічних, вікових, професійних інтересів своїх членів.

У Рівненській області налічується 100 пенсіонерів органів прокуратури, з них 30 ветеранів органів прокуратури. Серед них ветеран Великої вітчизняної війни (Степан Лаврентюк – проживає у Вінницькій області) та 6 ветеранів трудового тилу (Любов Якимчук, Надія Поповська, Євгенія Німа, Віктор Карпов, Володимир Колковець, Степан Галело). З 4-го січня 2003 року Спілка ветеранів війни і праці прокуратури Рівненської області очолював колишній прокурор області Вишневський Семен Савович.

26 травня 2004 року на 2-ій обласній конференції головою Спілки ветеранів війни і праці прокуратури Рівненської області обрано Калаура Леоніда Васильовича, який очолює Спілку і дотепер.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Рижук: ...
Наступна новина: На Тернопіллі ускладнення ...

КОМЕНТАРІ