Яромир Самагальський: "Садовий несе персональну відповідальність за неналежну оплату праці двірників"

Яромир Самагальський: "Садовий несе персональну відповідальність за неналежну оплату праці двірників"

27.06.13 13:32 0 932
Кошти на прибирання Львова та зарплату двірникам було надано в повному обсязі, але команда Садового використала їх нецільово – скерувала на благоустрій. Про це 27 червня 2013 року повідомив голова постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради свободівець Яромир Самагальський.

Як повідомив націоналіст, затверджуючи бюджет Львова на 2013 рік, депутати передбачили всі необхідні кошти для прибирання міста та нарахування заробітної платні двірникам та прибиральникам львівських комунальних підприємств.

"Те, що прибиральники і двірники львівських комунальних підприємств вийшли на пікет, – це дуже правильно і має під собою серйозний ґрунт, адже проблема з коштами на прибирання міста дійсно існує, проте її створили штучно. Затверджуючи міський бюджет, депутатський корпус ухвалив рішення окремим рядком прописати кошти на санітарну очистку та прибирання міста 46 млн. грн. Для порівняння, минулоріч на ці роботи в бюджеті було закладено 44,5 млн. грн. Проте районні адміністрації Львова використали ці кошти не на прибирання та очистку міста, а на благоустрій: на розмітку, посадку квітів, озеленення, турнікети тощо. В підсумку такого грубого порушення із використанням коштів бюджету Львова працівникам комунальних підприємств можуть невиплатити заробітну плату", – зазначив Яромир Самагальський.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: День Конституції у ...

КОМЕНТАРІ