У Рівненській області відбулись урочистості з нагоди Дня Конституції

У Рівненській області відбулись урочистості з нагоди Дня Конституції

27.06.13 14:05 0 873
У прокуратурі Рівненської області відбулись урочистості з нагоди 17-річниці Дня Конституції України.

Відкриваючи збори, прокурор області Василь Присяжнюк зупинився на значенні Основного Закону для кожного громадянина України та кожного присутнього. Він зазначив, що прийняття 17 років тому Конституції України стало важливим етапом в українському державотворенні й законотворчості, адже документ проголосив Україну суверенною державою, визнав людину найвищою соціальною цінністю і утвердив реальне народовладдя.

Василь Присяжнюк висловив впевненість, що прокурорам Рівненщини до снаги збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для панування закону і справедливості, та побажав усім присутнім міцного здоров’я, достатку, благополуччя, довгих років життя.

Відзначаючи сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, ініціативу, оперативність в роботі та з нагоди свята – Дня Конституції ряд працівників прокуратури відзначені наказами Генерального прокурора України та прокурора області.

Також під час заходу відбулися урочисті збори з нагоди складання Присяги працівниками органів прокуратури.

Присягнули на вірність українському народові і українській державі 14 молодих прокурорсько-слідчих працівників: Роман Краснолюба, Світлана Комар, Олександр Павлюк, Віктор Ярема, Надія Грабовська, Ірина Волкова, Олег Соботюк, Віталій Місюк, Олена Боровик, Валентин Бучинський, Дмитро Пінчук, Оленксандр Сабада, Оксана Басич, Анатолій Самсонов.

Від прокурора Рівненщини молоді прокурори отримали накази Генерального прокурора України про присвоєння перших класних чинів та пагони, а також побажання бути принциповими, чесними, з гідністю нести високе звання працівника прокуратури з тим, щоб неухильно захищати права і свободи людини і держави.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку відбудуться ...

КОМЕНТАРІ