130 молодих лейтенантів поповнили лави української міліції

130 молодих лейтенантів поповнили лави української міліції

27.06.13 17:00 0 881
Випуск курсантів факультету громадської безпеки та соціальної роботи Львівського державного університету внутрішніх справ відбувся у місті Івано-Франківську.

130 юнаків і дівчат, які приїхали здобувати до ЛьвДУВС освіту з 10 областей України, після чотирьох років навчання, урочисто отримали звання бакалавра зі спеціальностей "Правознавство" та "Соціальна робота".

Урочистості відбулися поетапно. Спершу, на навчальній території факультету, у ході святкової зустрічі молодим правоохоронцям вручили лейтенантські погони.

Після офіційного відкриття основного дійства, відбулося урочисте посвячення випускників ЛьвДУВС у захисники правопорядку.

З рук ректора Львівського державного університету внутрішніх справ доктора юридичних наук, заслуженого юриста України генерал-лейтенанта міліції Михайла Цимбалюка 13 випускників отримали дипломи з відзнакою.

Серед них - лейтенант міліції Вікторія Кудловська, яка була відзначена академічною стипендією Кабінету Міністрів України, лейтенант міліції Людмила Гончар, майстер спорту з художньої акробатики, а також активні учасники наукових гуртків університету та неодноразові переможці різних конкурсів.

До вручення дипломів курсантам-випускникам приєдналися начальник УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Олег Сало та заступник начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Івано-Франківській області полковник міліції Сергій Репецький, які привітали курсантів з отриманням першого офіцерського звання. Кращих випускників лейтенантів міліції Людмилу Гончар та Романа Бабецького, які поповнять ряди ОВС Прикарпаття, були заохочені цінними подарунками від УМВС України в Івано-Франківській області.

Звертаючись з вітальним словом до молодих правоохоронців, очільник навчального закладу побажав кожному випускникові гідно нести своє покликання, адже відтепер їхній обов’язок - берегти мир та покій своїх громадян. «Пам’ятайте, що честь, гідність і порядність відтепер і надалі є вашими незмінними життєвими атрибутами, а ви самі повинні бути прикладом для наслідування у всьому, як у службі, так і в особистому житті», - настановив випускників Михайло Михайлович.

Представники духовенства провели християнський обряд - традиційну посвяту випускників на службу Законові і українському народові.

Музичні композиції у виконанні майора міліції Володимира Возняка та лейтенанта міліції Катерини Маліновської стали гармонійним доповненням урочистої зустрічі.

На завершення, як і належить, чітко карбуючи крок, випускники пройшли урочистим маршем під звуки духового оркестру факультету громадської безпеки та соціальної роботи ЛьвДУВС.

Відділ громадських

та міжнародних зв’язків ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ