в області обрали керівника добровільного пожежного товариства

в області обрали керівника добровільного пожежного товариства

27.06.13 18:04 0 852
26 червня представники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області прийняли участь у обласній звітно-виборчій конференції щодо обрання голови Рівненської обласної організації добровільного пожежного товариства.

В даних заходах прийняв участь заступник голови правління з пожежно-профілактичної роботи добровільного пожежного товариства України Валентин Стоєцький, який за поданням голови ДПТ України Олександра Донського запропонував на посаду голови обласної організації ДПТ діючого керівника Івана Закутянського.

У своїй доповіді Іван Закутянський доповів про проведену роботу обласного правління ДПТ за період з 2008 по 2013 роки та наголосив, що незважаючи на всі труднощі сьогодення обласній організації ДПТ завдяки підтримки керівництва рятувальників області, вдалося успішно виконати програму та план за звітний період. Також зазначив, що спільна робота щодо проведення з рятувальниками профілактичних заходів по навчанню населення правилам пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в житловому секторі дала позитивні результати, адже кількість виникнення пожеж та загибелі людей на них у 2013 році в порівнянні з 2012 роком суттєво зменшилася. Крім того було наголошено, що пріоритетною спільною роботою працівників Держслужби з надзвичайних ситуацій Рівненщини та обласної організації ДПТ є профілактично-роз’яснювальна робота з дітьми. В школах стали традиційними «Тижні знань з безпеки життєдіяльності», для подальшого розвитку юних рятувальників щорічно проводиться обласний фестиваль дружин юних пожежних, команда-переможець якого з кожним роком демонструє все кращий рівень підготовки на Всеукраїнському фестивалі дружин юних пожежних та займає призові місця.

По завершенню виступів усіх делегатів засідання конференції, на затвердження голови Рівненського обласного правління добровільного пожежного товариства було запропоновано кандидатуру діючого керівника Івана Закутянського, за якого всі делегати засідання проголосували одноголосно.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ