Працівники міліції встановили особу жінки, яка залишила немовля на вулиці

Працівники міліції встановили особу жінки, яка залишила немовля на вулиці

27.06.13 21:51 0 779
Учора, 25 червня, до чергової частини Фрунзенського районного відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в кущах біля під’їзду житлового будинку знайдено немовля чоловічої статі.

На місце події негайно виїхала слідча оперативна група та бригада швидкої медичної допомоги.

Після огляду лікарів немовля доставили до перитонального центру при пологовому будинку № 4. Стан здоров’я дитини, якій приблизно чотири доби, медики оцінюють як задовільний. На даний час життю хлопчика нічого не загрожує.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочину передбаченого ч. 2 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. За вчинення такого жорстокого вчинку законом України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Зусиллями працівників відділу у справах дітей Фрунзенського райвідділу міліції особу жінки, яка залишила власне немовля просто неба, було оперативно встановлено. Нею виявилася та сама жіночка, яка звернулася до міліції з повідомленням про знайдення дитини.

Під час спілкування з правоохоронцями, 37-річна харків’янка повідомила, що свідомо вирішила позбутись немовляти. Поклавши дитину в пакет, зловмисниця зателефонувала до міліції та повідомила, що у кущах знайшла немовля. Свій нелюдський вчинок жінка пояснює небажанням виховувати сина, бо вже має двох діточок. Мати категорично відмовляється забирати дитину з лікарні.

Наразі правоохоронці продовжують відтворення всіх обставин даної події.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Переможці дитячого ...

КОМЕНТАРІ