Переможці дитячого футбольного турніру на кубок УМВС Житомирщини поїдуть до Києва на Лігу Європи

Переможці дитячого футбольного турніру на кубок УМВС Житомирщини поїдуть до Києва на Лігу Європи

27.06.13 23:06 0 751
Команди юних футболістів із загальноосвітніх шкіл області впродовж літа візьмуть участь у районних етапах турніру з футболу на кубок УМВС України в Житомирській області. Фінальні змагання відбудуться у м. Малині, а учасники команди-переможниці отримають оригінальний кубок та незабутню поїздку на гру професіональних футболістів.

Ініціативу УМВС України в Житомирській області щодо проведення змагань з дитячого футболу підтримали обласне Управління освіти і науки та Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, а також їх структурні підрозділи у районах області. Відтак, шкільні команди, що виявили бажання взяти участь у турнірі, розпочали тренування і скоро продемонструють свою майстерність на футбольних полях.

- Метою таких заходів є залучення дітей і підлітків до здорового способу життя, - коментує начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Житомирській області Валерій Ратинський. - Ми сподіваємося, що такі заходи допоможуть уберегти молодь від учинення правопорушень, а також від негативного впливу таких явищ як тютюнопаління, вживання спиртних напоїв, наркотичних засобів.

В ході проведення змагань діти та їх батьки матимуть змогу поспілкуватися з представниками різних міліцейських підрозділів. Дільничні інспектори міліції, які запрошували юних спортсменів до участі у турнірі, відтепер добре знайомі з родинами юних спортивних талантів, що проживають на території обслуговування. Всіляку підтримку на місцях здійснюють і працівники кримінальної міліції у справах дітей. А убезпечення переїздів команд юних футболістів взяли на себе безпосередньо інспектори ДАІ.

Перший та другий етапи турніру триватимуть у населених пунктах області до 10 серпня, а їх переможці зустрінуться на обласних змаганнях півфіналу, які відбудуться у чотирьох районних центрах: містах Радомишлі, Коростені, Новограді-Волинському та Бердичеві. Фінальні змагання, де остаточно визначать переможців, відбудуться наприкінці серпня у м. Малині на стадіоні «Авангард». Переможці, окрім звання кращих, отримають у нагороду кубок УМВС України в Житомирській області. А ексклюзивним подарунком для дітлахів стане можливість особисто на столичних трибунах вболівати за ФК «Динамо – Київ» на Лізі Європи, що відбудеться у Києві.

Отож, побажаємо всім учасникам наснаги та витривалості для досягнення обраної мети. Нехай перемогу здобуде найсильніший!

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники міліції ...
Наступна новина: Львівській загальноосвітній ...

КОМЕНТАРІ