«У п’ятницю під час «Ночі у Львові» відбудеться 83 екскурсії та мистецькі перфоманси», - відділ промоції

«У п’ятницю під час «Ночі у Львові» відбудеться 83 екскурсії та мистецькі перфоманси», - відділ промоції

28.06.13 08:10 0 758
Цього разу фестиваль «Ніч у Львові» подарує львів’янам та гостям міста ще більше нічних театралізованих дійств, екскурсій та перфомансів. Тільки у перший день фестивалю відбудеться 83 події. Про це повідомили у відділі промоції ЛМР.

За два тижні, 12-14 липня, відбудеться фестиваль, який вже встиг стати родзинкою літнього відпочинку у Львові. «Ніч у Львові» готує для відвідувачів ще більше нічних театралізованих дійств, екскурсій та перфомансів.

Відкриття фестивалю відбудеться 12 липня на площі перед входом у Ратушу. Усі охочі зможуть побачити грандіозне Театралізоване вогняне дійство від театру «Воскресіння».

Новими локаціями фестивалю стають храми. Так, у підземеллях Храму Преображення Господнього на вул. Краківській, 21 відвідувачі побачать Театр тіней «Див» під акомпанемент камерного оркестру.

Ще однією точкою на карті підземних нічних екскурсій фестивалю «Ночі у Львові» будуть підвали Ратуші. Тут актори театру «Воскресіння» проводитимуть для львів’ян та гостей міста театралізовані екскурсії.

Вперше до «Ночі у Львові» приєднується Державний меморіальний музей Михайла Грушевського і запрошує на гостину до першого президента України.

Під час фестивалю нічну площу біля Катедри музикою наповнюватиме «Вуличне фортепіано».

Оригінальною новинкою стане інтерактивна екскурсія та майстер-клас з естампного друку у Меморіального музеї Леопольда Левицького.

— Цього разу «Ніч у Львові» пропонує мешканцям і гостям міста ще більше нічних перфомансів та екскурсій. Тільки у п’ятницю відбудеться 83 події. Такі фестивалі – це європейська практика, і ми продовжуємо розвивати «Ніч у Львові» та відкривати світу наші музеї, театри і галереї. — Перевагою липневої «Ночі у Львові» є те, що влітку є можливість проводити наші дійства у публічному просторі – на вулицях, площах, у парках. Ми прагнемо, аби протягом трьох ночей у Львові планувала магічна казка, яка поєднає історію нашого міста, мистецтво і відкриє львів’янам та нашим гостям Львів з найкращих його ракурсів. — Марта Іванишин, заступник начальника відділу промоції

Програма фестивалю постійно доповнюється та оновлюється на офіційному туристичному порталі міста lviv.travel. Додатки

* Програма

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ