«Популістичним рішенням хочуть зірвати опалювальний сезон у Львові»

«Популістичним рішенням хочуть зірвати опалювальний сезон у Львові»

28.06.13 12:45 0 761
«Популістичним рішенням хочуть зірвати опалювальний сезон у Львові»,— переконаний перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.

— Популістичні ухвали про тариф на тепло, які приймаються без належного обговорення, не мають жодного обґрунтування. Через такі рішення люди можуть залишитись без гарячого водопостачання, не продовжуватимуться роботи з модернізації системи теплового господарства, з заміни теплових мереж. Відтак, робота теплового господарства міста може бути зірвана. — Насправді сума до оплати при одно- та при двоставковому тарифах однакова. — Складається враження, що комусь не подобається, що Львів протягом останніх років нормально входить в опалювальний сезон. — — зазначає Олег Синютка.

Нагадаємо, завдяки двоставковому тарифу, яким не змінювалась ціна на тепло ще з 2006 року, у Львові протягом останніх років щорічно здійснюється заміна майже 20 км теплових мереж. На 86% за останні 4 роки завдяки дії двоставкового тарифу зменшилась кількість поривів, на 55% — збільшилась кількість ремонтів. Двоставковий тариф дає змогу мешканцям розраховуватись за послуги з теплопостачання поступово, сплачуючи певну суму протягом року, а не одразу тільки у зимовий період.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Представники Луцької ...

КОМЕНТАРІ