Волинь: 28-29 червня в смт Дубище пройде шостий фестиваль зеленого туризму «Рожищенська мальованка»

Волинь: 28-29 червня в смт Дубище пройде шостий фестиваль зеленого туризму «Рожищенська мальованка»

28.06.13 10:11 0 1031
Цьогоріч вже вшосте в смт Дубище Рожищенського району на території комплексу відпочинку «Мальованка» зберуться поціновувачі зеленого туризму на фестивалі «Рожищенська мальованка». Захід відбудеться за підтримки голови облдержадміністрації Бориса Клімчука та обласного благодійного фонду «Рідна Волинь».

Впродовж двох днів фестивалю (28-29 червня) гостям свята пропонують різні види розваг та відпочинку.

В п’ятницю о 13 год організатори фестивалю проведуть прес-конференцію, де розповідатимуть про розвиток зеленого туризму та популяризацію народного мистецтва, після чого відбудеться офіційне відкриття шостого фестивалю «Рожищенська мальованка».

О 15-30 год дівчата зможуть помірятись та визначити володарку найдовшої коси в конкурсі «Коса Мальованки».

Гостям фестивалю свій сюрприз підготували й артисти Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка. О 17 год вони зіграють виставу «Жила була сироїжка».

Завершиться перший день фестивалю гала-концертом «Мальований цвіт» та фаєр-шоу від Луцького театру вогню «Sunrise».

Не менше позитивних емоцій отримають гості «Мальованки» й наступного дня. З 13 год на території комплексу розпочне діяти виставка-ярмарок робіт місцевих майстрів народного мистецтва. Виступатимуть фольклорні колективи області, відбудуться спортивні змагання, конкурси та забави, як для дітей, так і для дорослих.

З 18 год на сцені фестивалю виступатимуть колективи Волинського академічного народного хору, гостей з Польщі «Але бабусі Плюс», вокально-інструментального гурту з Білорусі та Луцька «ФлайzZzа».

Цьогорічний «Фестивальний сюрприз» від організаторів – виступ відомого українського колективу «Дзідзьо». Їх на сцені гості побачать о 21 год. А завершиться дійство святковим феєрверком та «Дубищенськими етновечорницями» від гурту «Luchesk Band».

Щиро запрошуємо на «Рожищенську мальованку».

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській обласній ...

КОМЕНТАРІ