Луцький міський голова візьме участь у святкуванні Дня міста Жешув

Луцький міський голова візьме участь у святкуванні Дня міста Жешув

28.06.13 11:28 0 798
З 28 по 30 червня 2013 року у партнерському місті Жешув Республіки Польща відбуватимуться святкові заходи польсько-українського культурного проекту «Європейський стадіон культури».

На запрошення Президента міста Жешув Тадеуша Ференца заходи відвідає делегація Луцької міської ради на чолі з міським головою Миколою Романюком.

У рамках візиту запланована зустріч делегації з Президентом міста Жешув.

Микола Романюк та Тадеуш Ференц обговорять участь у спільних проектах в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013: «Спільна мережа співпраці у сфері культури та соціального захисту з метою розвитку міст з польсько-українського прикордоння» та «Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку, а також опрацювання концепції створення рекреаційної зони у Жешуві з метою розвитку транскордонного природного туризму».

Гості Жешува з партнерських міст ознайомляться з організацією та проведенням понад 83 культурних подій, локалізованих в 13 фестивальних просторах, в яких візьмуть участь 258 артистів.

Європейський стадіон культури в Жешуві – це фінал польсько-українського культурного проекту, ініційованого Міністерством культури та національної спадщини Республіки Польща спільно з містами Жешув та Люблін.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські депутати ...
Наступна новина: Олег Панькевич: "ПАРЄ ...

КОМЕНТАРІ