Відбулися урочистості з нагоди 17-ї річниці Конституції України

Відбулися урочистості з нагоди 17-ї річниці Конституції України

28.06.13 11:59 0 861
У Волинському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Лесі Українки відбулися урочисті збори з нагоди чергової річниці ухвалення Основного Закону держави. На захід завітали голова облдержадміністрації Борис Клімчук, голова обласної ради Володимир Войтович, Луцький міський голова Микола Романюк, депутати міської ради, представники політичних партій та громадських організацій, жителі міста.

Від учасників заходу було покладено квіти до пам’ятників Борцям за волю та незалежність України і Михайлові Грушевському.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова обласної ради Володимир Войтович, який розповів про історію конституціоналізму в Україні та привітав усіх з прийдешнім святом.

Під час шніх урочистостей голови облдержадміністрації Борис Клімчук та обласної ради Володимир Войтович вручили ряд державних нагород.

Також відбувся святковий концерт.

У коментарі міський голова Микола Романюк зазначив: «Наша Конституція відповідає вимогам сьогодення, єдина проблема, що не усі дотримуються норм, які прописані у ній. Безперечно, є речі, які необхідно змінити, але це є у будь-якій країні. Однак, ці зміни треба вносити не дуже часто, а не з приходом нового складу Верховної Ради чи кожного року, бо комусь щось не сподобалося». За його словами, Конституція – це є Основний Закон держави і його повинні усі дотримуватися, цінувати, шанувати і тоді буде порядок в усьому.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: ХІ Фестиваль Давньої Музики ...

КОМЕНТАРІ