На Хмельниччині громадський актив Городоччини дізнався про бізнесові переваги від діяльності Міндоходів

На Хмельниччині громадський актив Городоччини дізнався про бізнесові переваги від діяльності Міндоходів

28.06.13 08:17 0 874
Переваги від інтеграції колишніх податкового й митного відомств презентував депутатам Городоцької районної ради та керівникам підприємств s установ району начальник Городоцької МДПІ Сергій Федик.

У заході також взяли участь представники підприємницької спільноти району, інституцій громадянського суспільства та кореспонденти Городоцького телерадіопресцентру.

«У складі центральних органів виконавчої влади створено відомство, яке несе на собі всю повноту відповідальності за наповнення державного бюджету. Концентрація усіх функцій, пов’язаних з адмініструванням податкових та митних платежів, в рамках єдиної структури – наразі це тренд, якого дотримуються багато провідних європейських країн, адже це принесе численні вигоди для бізнес-активу краю. Серед них на особливу увагу заслуговують: спрощення процедур отримання адміністративних послуг, підвищення якості й комплексності податкового та митного сервісу, скорочення кількості часу на обслуговування в державних органах, зниження рівня бюрократизації в державних органах влади, підвищення рівня довіри громадян до представників влади та забезпечення конфіденційності платників податків», – зазначив Сергій Федик.

Пріоритети у роботі усіх підрозділів нового Міністерства залишаються незмінними. Серед них: удосконалення системи адміністрування податкової системи України, якісне обслуговування платників із застосуванням новітніх технологій, спрощення документообігу, мінімум витрат часу представникам бізнесу на спілкування із державою, і максимум – на основну діяльність.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі чи маю я ...
Наступна новина: Міліціонери Ужгорода ...

КОМЕНТАРІ