На Хмельниччині фальсифікований Adidas до покупців не дійде

На Хмельниччині фальсифікований Adidas до покупців не дійде

28.06.13 08:06 0 792
У Хмельницькому виявили цех, у якому шили сумки з незаконним використанням логотипів торгових марок Nike та Adidas. Продукцію підприємці реалізовували на місцевому речовому ринку.

Працівники державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області припинили діяльність швейного цеху, на якому виготовлялись сумки для продажу на базарах обласного центру. Приватні підприємці, незаконно використовуючи логотипи відомих торгових марок, цим самим набавляли ціну своїй продукції.

Під час обшуку з приміщення, обладнаного швейним приладдям, вилучено щонайменше півтисячі готових до реалізації фальсифікованих сумок. Сума збитків наразі встановлюється, але відомо, що ціна одного виробу на базарі складала 150 гривень.

Наразі проводиться перевірка. Вирішується питання про притягнення приватних підприємців до кримінальної відповідальності за статтею 229 Кримінального кодексу України (незаконне використання знаку для товарів та послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару), яка передбачає покарання у вигляді штрафу від 200 до 1 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією та знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувались для її виготовлення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківське ДСО ...

КОМЕНТАРІ