Пісенно-мелодійний проект «Обирай українське» - без завершення

Пісенно-мелодійний проект «Обирай українське» - без завершення

28.06.13 08:38 0 736
Понад 18 тисяч українських пісень та інструментальних мелодій, більш ніж 70 тисяч фільмів, з яких чимало були заборонені у різні часи, значна кількість аудіоматеріалів і лекцій – такий доробок відомих вітчизняних творчих майстрів зібрано на диску «Обирай українське», презентованому в облдержадміністрації з ініціативи Молодіжної адміністрації області. Його збирачі та упорядники –іванофранківці Ігор Равренчук, Ігор Тузик, Ігор Калениченко, Любомир Никорак та Андрій Гелета.

За їх словами, цей диск стане особливо цікавим для молодого покоління, оскільки більшість з того, що було зібрано, належить саме до молодіжної тематики. Проект триватиме й надалі. А його ініціатори та виконавці сподіваються на поповнення творчої скарбниці «усього рідного, українського».

«Цей творчий духовний проект покликаний зберігати пам’ять про кожну людину, яка доклалася до возвеличення України», - підкреслив на презентації зібраних на диск українських пісень, інструментальних мелодій та фільмів заступник голови облдержадміністрації Роман Іваницький.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ