В Управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій області пройшли урочистості з нагоди Дня Конституції України

В Управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій області пройшли урочистості з нагоди Дня Конституції України

28.06.13 08:32 0 818
28 червня 1996-го року депутати Верховної Ради України ухвалили Основний закон нашої держави - Конституцію. Це сталося на п'ятий рік після проголошення незалежності України.

27 червня напередодні дня відзначення 17-річниці прийняття Конституції України, в актовій залі виставки-музею пожежно-рятувальної служби Управління ДСНС в області відбулися урочисті збори.

З вітальним словом до працівників Управління звернувся виконуючий обов’язки начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Ігор Оксентюк. Ігор Володимирович зазначив, що Конституція України - основне джерело права, яке гарантує громадянам права та свободи, наближує Україну до країн з розвинутою демократією та утверджує незалежність нової європейської держави.

Святковості урочистих зборів додав момент нагородження. За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність та з нагоди відзначення 17-ої річниці Конституції України кращих працівників служби було нагороджено відомчими відзнаками та грамотами Управління ДСНС в області.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: В Луцьку 42-га сесія ...

КОМЕНТАРІ