В Івано-Франківську працівники сектору боротьби із кіберзлочинністю виявили збут наркотиків через Інтернет

В Івано-Франківську працівники сектору боротьби із кіберзлочинністю виявили збут наркотиків через Інтернет

28.06.13 08:30 0 833
Відтак, спільно із обласним ВБНОН УМВС правоохоронці провели оперативну закупівлю через всесвітню мережу двохсот грамів марихуани у мешканця міста.

У ході проведення обшуку за місцем проживання громадянина було вилучено ще 700 г канабісу, 18 марок ЛСД, 40 г гашишу та 30 г амфетаміну. Також, правоохоронці вилучили системний блок, за допомогою якого зловмисник через Інтернет реалізовував наркотики, 10 мобільних телефонів та 3 СІМ-карти різних операторів мобільного зв’язку.

Вилучені наркотичні засоби направлено на експертизу. Встановлюється джерело надходження психотропних речовин до Івано-Франківська. В ході досудового розслідування було встановлено, що правопорушник купував насіння марихуани також через Інтернет та вирощував його самостійно.

На разі відкрито попереднє кримінальне провадження за ч.2 статті 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Від івано-франківського ...
Наступна новина: В Управлінні Державної ...

КОМЕНТАРІ