Івано-Франківське ДСО відкрило каплицю Георгію Побідоносцю

Івано-Франківське ДСО відкрило каплицю Георгію Побідоносцю

28.06.13 08:07 0 788
В Івано-Франківську в адміністративному будинку Управління Державної служби охорони 26 червня пройшов чин освячення і відкриття каплиці, зведеної на честь та ім’я Святого Великомученика Георгія Побідоносця.

Освячення Божого храму провели Владика Івано-Франківський, Коломийський Пантелеімон і священнослужителі.

На святому відкритті каплиці були присутні начальник УМВС Олег Сало, начальник кадрового забезпечення УМВС Роман Савчук та керівництво і особовий склад обласного Управління Державної служби охорони.

Ідея спорудження каплиці належить начальнику УДСО в області полковнику міліції Олександру Скорнякову.

Під час відкриття каплиці керівник охорони Олександр Скорняков подякував численним меценатам і добродіям, звичайним громадянам і працівникам міліції, які долучилися до облаштування каплиці. Безумовно, що вона стане не тільки духовним оберегом для працівників охорони, але й справжнім оберегом міліції в цілому.

У працівників міліції така місія – протидіяти злу, відстоювати справедливість і допомагати тим, хто потрапив у біду чи прикру ситуацію. Каплиця стане духовним місцем, де працівники міліції перед і після служби матимуть можливість звірити свої вчинки, отримати Боже благословення на добрі справи для блага людей.

Високопреосвященний Владика висловив подяку керівництву УДСО за особистий внесок у створення каплиці та сприяння у духовному вихованні працівників міліції, які стоять на сторожі спокою і безпеки мешканців Прикарпаття.

По закінченню святого Благослужіння Владика окропив святою водою адміністративний корпус охорони, кабінети та службові автомобілі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Еквадор відмовився від ...

КОМЕНТАРІ