У Львівській області Олег Панькевич взяв участь у черговій сесії ПАРЄ

У Львівській області Олег Панькевич взяв участь у черговій сесії ПАРЄ

28.06.13 10:34 0 822
Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції свободівець Олег Панькевич взяв участь у третій частині чергової сесії Парламентської Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), що відбувається цими днями у Страсбурзі.

27 червня 2013 року націоналіст взяв участь у черговому засіданні Комітету ПАРЄ з питань міграції, біженців та переміщених осіб. На засіданні новим керівником Комітету обрали Анне-Марі Віролайнен, яка є представником Фінляндії. Попередній голова, італійський депутат Гіакомо Сантіні висловив вдячність за надану можливість проводити засідання італійською мовою, за забезпечення перекладу та звернувся до всіх присутніх із закликом захищати та поважати рідну мову. У свою чергу колеги також подякували Гіакомо Сантіні за плідну співпрацю та високопрофесійне керівництво.

"Українським політикам та можновладцям варто повчитися у європейських депутатів почуття глибокого патріотизму та поваги до рідної мови. Адже мова є основною ознакою кожної нації та фундаментом європейської розвиненої країни. Ми повинні пам'ятати, що будь-яка державність закінчується там, де закінчується мова. І якщо ми хочемо, щоби нас сприймала та поважала європейська спільнота, мусимо навчитися поважати самі себе, зокрема й через повагу до рідної мови", – наголосив народний депутат України Олег Панькевич.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі коли платнику ...

КОМЕНТАРІ