У Рівненській області рятувальникам спільно з військовослужбовцями вдалося швидко ліквідувати умовну пожежу

У Рівненській області рятувальникам спільно з військовослужбовцями вдалося швидко ліквідувати умовну пожежу

28.06.13 08:08 0 762
26 червня у м.Сарни на території військової частини А-0153 рятувальники спільно з військовослужбовцями провели спільні тактико-спеціальні навчання. Згідно задуму навчань в наслідок замкнення електричної мережі у складі зберігання матеріально-технічного озброєння військової частини виникла пожежа.

Після надходження відповідного повідомлення на пункт зв’язку військової частини, до місця умовної пожежі було направлено чергову зміну пожежної команди в/ч А-0153 у складі двох пожежних автоцистерн. Разом з тим, черговий по частині про виникнення пожежі повідомив рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №14 м.Сарни.

Оперативно на місце виклику прибули вогнеборці військової частини та рятувальники ДСНС, які після проведення розвідки переконавшись, що обслуговуючому персоналу нічого не загрожує, приступили до ліквідації пожежі.

Через 30 хвилин спільної злагодженої роботи рятувальників і військових, умовну пожежу вдалося повністю ліквідували.

Підбиваючи підсумки тактико-спеціальних навчань представник Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Сергій Грухін зазначив, що з спільна організація та тактика гасіння умовної пожежі пожежним підрозділом військової частини та бійцями Держслужби заслуговує високої оцінки, адже завдяки злагодженій роботі пожежу вдалося швидко ліквідувати, при цьому не допустивши поширення вогню на сусідні споруди.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Еквадор відмовився від ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ