У Рівненській області рятувальники спільно з прокуратурою працюють над підвищенням ефективності антикорупційних заходів

У Рівненській області рятувальники спільно з прокуратурою працюють над підвищенням ефективності антикорупційних заходів

28.06.13 08:21 0 767
26 червня в Головному управлінні ДСНС відбулася зустріч керівного складу Держслужби області з Рівненським прокурором з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Радник юстиції Ростислав Пошивак проінформував рятувальників, що відповідно до наказу Генерального прокурора України безпосередній нагляд за додержанням і застосуванням законів у підрозділах Державної служби з надзвичайних ситуацій покладено на співробітників прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері. Військовий прокурор ознайомив присутніх з порядком вживання заходів, що спрямовані на запобігання корупції, хабарництва, зловживання службовим становищем особами начальницького складу, службовцями, працівниками Держслужби, пов’язаних з виконанням службових обов’язків. Ростислав Пошивак наголосив на персональній відповідальності керівників підрозділів ГУ ДСНС щодо неухильного виконання вимог чинного законодавства у сфері запобігання і протидії корупції.

У свою чергу начальник Головного управління полковник служби цивільного захисту Володимир Оглобля дав вказівку підлеглим посилити заходи контролю за дотриманням працівниками підпорядкованих підрозділів норм чинного законодавства.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мирон Черничко: "У ...
Наступна новина: У Житомирській науковій ...

КОМЕНТАРІ