Юні рятувальники із Тернопільщини проведуть літнє таборування у Республіці Польща

Юні рятувальники із Тернопільщини проведуть літнє таборування у Республіці Польща

28.06.13 10:44 0 779
Вже стало хорошою традицією, проведення щорічного літнього таборування членів дружин юних пожежників – дітей співробітників підрозділів УДСНС України в області у Республіці Польща. Вже більше десятка років, за запрошенням польської сторони діти, під наглядом офіцерів-опікунів, направляються в навчально-відпочинковий табір на Балтійському узбережжі.

Цей рік теж не є винятком. З 27 червня 12 дітей у супроводі двох опікунів з числа працівників управління ДСНС України у Тернопільській області оздоровлюватимуться, навчатимуться, пізнаватимуть світ разом з польськими однолітками.

Начальник управління ДСНС України в області, генерал-майор служби цивільного захисту Євген Лукавий, проводжаючи юних рятувальників в дорогу, побажав їм провести час з користю – поєднати відпочинок та навчання.

До слова, юні-рятувальники не лише розважатимуться – вони здобуватимуть й корисні знання – лікар-нарколог розповість про шкідливий вплив алкоголю, нікотину та наркотиків на організм, вони також навчатимуться правильно надавати першу долікарську допомогу, розпалювати вогнище та добувати прісну воду. Дізнаються безліч цікавого та корисного

ї
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові з понеділка ...
Наступна новина: На Тернопіллі коли члени ...

КОМЕНТАРІ