На Тернопіллі Михайло Головко привітав мешканців Старого Вишнівця із Днем села

На Тернопіллі Михайло Головко привітав мешканців Старого Вишнівця із Днем села

28.06.13 09:17 0 1046
25 червня 2013 року у селі Старий Вишнівець, що на Збаражчині, відзначали День села. Перша писемна згадка про поселення датується 1395 роком. З нагоди свята у Старому Вишнівці влаштували святковий концерт за участі народних колективів.

Привітати жителів села та гостей святкування приїхав народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Головко.

Депутат-свободівець зазначив: "В такі дні, ми забуваємо про всі буденні наші клопоти і радо проводимо час слухаючи пісні у виконанні місцевих колективів. Варто пам'ятати, що з села починається країна, а тому першочерговим завданням влади зараз має бути відновлення гідного життя саме тут. На жаль, шня влада, забуває про ці основи будівництва заможної держави. У нас не приділяється жодної уваги для сільських економічних, гуманітарних і культурних програм, а всі кошти спрямовуються на силові структури, східні області і забаганки колоніальної адміністрації. Проте, вірю, що довго так не буде і нам вдасться розбудувати села в Україні, такі села, в яких не потрібно українцям їхати за кордон через відсутність робочих місць і будь-якої перспективи, не потрібно вбивати корів через несправедливу цінову політику на молоко і одночасно звітувати про нарощування голів великої рогатої худоби, не потрібно продавати за безцінь землі, або залишати їх заростати бур'янами. Усі ви помітили, що із приходом фракції націоналістів у парламент ситуація в політичному житті країни кардинально змінилася. Ми здобуваємо маленькі перемоги, такі як персональне голосування, виступи державною мовою, ходіння депутатів на своє робоче місце. Звичайно, що ця банда так просто не відступить, тому ми разом повинні докласти всіх зусиль, щоб змусити владу боятися народу і тоді нам вдасться навести лад в Україні."

Присутні на святкуванні радо вітали Михайла Головка, адже це вперше, що до них завітав народний депутат. Мешканці села ділилися наболілими проблемами і цікавилися політичної ситуацією в Україні.

За результатами усних заяв мешканців Старого Вишнівця Михайло Головко підготує низку депутатських запитів та звернень до профільних інстанцій щодо розв'язання проблем громади.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Львові через хлопок ...
Наступна новина: У Волинській області 28 ...

КОМЕНТАРІ