Техніку на мільйони гривень, що незаконно видобувала пісок, вилучили столичні правоохоронці

Техніку на мільйони гривень, що незаконно видобувала пісок, вилучили столичні правоохоронці

28.06.13 12:57 0 859
Співробітники Управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю ГУМВС України в м. Києві зібрали матеріали за фактом незаконного видобутку та реалізації піщано-гравійної суміші біля озера Тягле, що по вулиці Ревуцького.

Слідчим відділом Дарницького райуправління столичної міліції відкрито кримінальне провадження згідно ч. 1 ст. 240 КК України - «Порушення правил охорони надр».

В рамках розслідування кримінального правопорушення суд ухвалив клопотання про накладення арешту на загрузочну техніку, яку підозрювані особи використовували при проведенні незаконних операцій по викраденню піску. В свою чергу, співробітники УДСБЕЗ Головного управління МВС України в м. Києві провели вилучення техніки, що використовувалась для нелегального видобутку. Загальна вартість вилученого складає понад 2,5 млн. гривень.

Наразі проводяться заходи по встановленню суб’єктів господарювання, причетних до розкрадання піску у Дарницькому районі Києва та підрахунку збитків, нанесених цими особами.

Посадовців, винних у скоєнні кримінального правопорушення, чекає штраф від 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі строком до двох років. Втім, рішення щодо провини підозрюваних та міри покарання буде приймати суд.

ВЗГ ГУМВС України в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Папа Франциск створив ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ