У резонансному ДТП за участю іноземця чернігівська міліція надала дієву допомогу

У резонансному ДТП за участю іноземця чернігівська міліція надала дієву допомогу

28.06.13 14:06 0 703
Учора, 25 червня, на 145 кілометрі траси Київ - Чернігів водій автобуса Daimler Chrysler при здійсненні перетину головної дороги Київ - Чернігів не надав переваги в русі автомобілю Volkswagen Jetta під керуванням громадянина Ірану. Сталося зіткнення.

У результаті ДТП автобус з'їхав на узбіччя дороги і перекинувся на ліву сторону. У машині знаходилися 12 пасажирів. За медичною допомогою звернулися 7 громадян, серед яких четверо неповнолітніх.

Ще до прибуття «швидкої допомоги» працівники Державтоінспекції разом з небайдужими водіями, використовуючи медичні аптечки, надавали першу допомогу як дорослим, так і підліткам.

Враховуючи шоковий стан пасажирів, міліціонери заспокоювали постраждалих, до роботи підключилися психологи центру практичної психології УМВС. Деякі пасажири скаржилися на болі в спині, через що правоохоронці іммобілізували їх до приїзду лікарів.

Медики констатували у поранених удари, садна та пошкодження зв'язок хребта. Після надання медичної допомоги постраждалі були направлені на амбулаторне лікування.

Відомості про надзвичайну подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Санкція статті передбачає штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років.

ВЗГ УМВС Українив Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ