Міліція за

Міліція за "гарячими слідами" затримали осіб, які перешкоджали роботі журналістів у Львові

28.06.13 14:19 0 971
За фактом нападу на журналістку та відеооператора у центрі Львова правоохоронці зареєстрували кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 171 (умисне перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України.

Розслідування цієї справи знаходиться під особистим контролем начальника Головного управління МВС України у Львівській області Олександра Рудяка. Про подію одразу ж було поінформовано і керівництво МВС України. Крім того, досудове розслідування у цьому провадженні перебуває на контролі прокуратури Львівської області.

Правоохоронці за «гарячими слідами» встановили і затримали зловмисників, після чого доставили їх у Галицький райвідділ міліції Львова. Зараз проводяться першочергові слідчі дії.

Зазначимо, що 25 червня близько 19.00 години до правоохоронців звернулася 24-річна журналістка - кореспондент однієї з центральних телестудій. Вона заявила, що близько 18.30 на площі Ринок невідомі особи перешкоджали їй та оператору під час проведення зйомок програми про благодійність мешканців Львова. Перешкоджаючи журналістській діяльності, невідомі вхопили журналістку за руку і вирвали журналістське посвідчення, яке викинули у смітник, а також намагалися пошкодити камеру.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Увага, розшук!

КОМЕНТАРІ