На Миколаївщині

На Миколаївщині "ожили" скульптури, щоб нагадати водіям про безпеку руху

28.06.13 14:31 0 924
Перевіряти виконання водіями Правил дорожнього руху інспекторам Державтоінспекції Миколаївської області, які несли службу на виїзді з міста, допомагали Її Величність Катерина ІІ та один з засновників м. Миколаєва - Михайло Леонтійович Фалєєв.

Щодня співробітники Державтоінспекції приділяють неабияку увагу профілактичній роботі з учасниками дорожнього руху. Головною метою є попередження порушень Правил дорожнього руху. Особливо це важливо влітку, в період відпусток, канікул та поїздок на море.

Тож, перевіряти виконання водіями Правил дорожнього руху інспекторам Державтоінспекції Миколаївської області, які несли службу на виїзді з міста, допомагали Її Величність Катерина ІІ та один з засновників м. Миколаєва Михайло Леонтійович Фалєєв. Саме відомі скульптури «оживали», для того щоб нагадати водіям про безпеку на автодорогах.

За традицією, для того щоб скульптура ожила глядачу необхідно зробити певну дію. Тож, після зупинки та невеличкої бесіди з інспектором ДАІ, водію пропонували взяти з рук великої імператриці профілактичну листівку. Та яке ж було здивування керманича, коли після цього Катерина ІІ та М. Фалєєв не тільки велично схиляли голову на знак подяки за виконання Правил дорожнього руху, а ще й бажали щасливої дороги на відпочинок.

А учасники дорожнього руху спостерігали захопливе дійство, і потім щиро запевняли, що в жодному разі не порушуватимуть Правил дорожнього руху, адже від поведінки водія на дорозі залежить безпека кожного подорожуючого.

Дехто навіть не чекаючи жесту про зупинку від інспекторів ДАІ, зупинявся щоб поспілкуватись та сфотографуватись на згадку з величними засновниками міста Миколаєва.

Актори студентського театру «СТУК», більш відомі миколаївцям як театр живих скульптур, з задоволенням взяли участь у профілактичних заходах Державтоінспекції.

Її Величність Катерина Олексіївна (Валерія, студентка Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв):

- Ми хотіли б звернутись до всіх учасників дорожнього руху, з проханням бути уважними та обережними на автодорогах, Пам’ятайте, що від того, як кожен з нас дотримується Правил дорожнього руху, залежить наскільки безпечною буде наша дорога.

Артем, актор театру «СТУК», в образі М.Л. Фалєєва:

- Ми закликаємо всіх водіїв не наражати себе на небезпеку, виконувати Правила дорожнього руху, щоб на дорогах Миколаївщини було менше трагедій, обірваних життів та сліз.

Шановні учасники дорожнього руху! Костюмовані профілактичні заходи не проводяться щодня, але дотримуватись Правил дорожнього руху необхідно щоразу, коли Ви сідаєте за кермо або виходите на вулицю, без нагадування та зауваження. Державтоінспекція Миколаївської області звертається до Вас з проханням, бути обачними, ввічливими та розважливими на дорогах. Пам'ятайте, що основними причинами ДТП є: порушення правил маневрування та обгону, недотримання безпечної дистанції, перевищення швидкості, порушення правил проїзду перехресть, виїзд на смугу зустрічного руху. Пам'ятайте, що Ваша безпека та безпека інших учасників дорожнього руху залежить лише від Вас.

Державтоінспекція

Миколаївської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: "102" ...
Наступна новина: Афганістан залишився ...

КОМЕНТАРІ