Убивство на трасі Київ-Чернігів розкрили чернігівські правоохоронці

Убивство на трасі Київ-Чернігів розкрили чернігівські правоохоронці

28.06.13 14:50 0 1510
Приїхавши на виклик про ДТП із загиблим, слідчо-оперативна група Козелецького райвідділу внутрішніх справ «по гарячих слідах» розкрила вбивство.

Невідомий зателефонував в міліцію і повідомив, що на автодорозі Київ – Чернігів - Нові Яриловичі в районі АЗС села Єрків невстановлений автомобіль збив чоловіка та залишив місце пригоди.

Прибулі на місце пригоди міліціонери одразу визначили, що покійний отримав смертельне поранення голови не від автомобіля, а пляшкою, яка валялася тут же на асфальті. Загиблим виявився мешканцем сусіднього села, який вночі із товаришем купував пиво в магазині на АЗС.

Міліціонери опитали працівників автозаправної станції, розташованої неподалік місця злочину. Персонал розповів, що серед ночі до них в магазин зайшли двоє парубків купити пива. Один з них побачив через дорогу чоловіка, який голосно кричав і розмахував сумкою із пляшками. Хлопець направився до нього аби поговорити. Що було далі заправник не бачив, а згодом товариш побачили тіло свого друга на узбіччі.

Стало зрозуміло, що потрібно шукати саме цього галасливого чоловіка. Сівши в патрульний автомобіль, експерт-автотехнік разом з інспектором ДАІ рушили трасою в пошуках чоловіка, словесний портрет якого їм описали на АЗС.

Через декілька кілометрів міліціонери побачили особу, яка йшла прямо по трасі й поводила себе неадекватно, а побачивши людей у формі, пустилася навтьоки. Міліціонери затримали утікача й доставили на АЗС, де його одразу упізнали.

Як стало відомо, тієї ночі між чоловіками виник конфлікт, що завершився бійкою, в ході якою потерпілий отримав декілька ударів пляшкою по голові. Затриманий 38-річний уродженець Чернівецької області (який не має постійного місця проживання) дав правдиві покази, стосовно нього відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (убивство) - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України

в Чернігівській області

Новину надав інформаційний ресурс Київські Вулиці kievstreet.net
Источник: http://kievstreet.net/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Криму правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ