У Криму правоохоронці припинили діяльність елітного покер-клубу

У Криму правоохоронці припинили діяльність елітного покер-клубу

28.06.13 14:56 0 915
Вартість гри в «розважальному» закладі для одного учасника становила 800 гривень. Такий грошовий внесок був тим мінімумом, з яким азартний відвідувач міг розпочинати гру в покер. Про те, які суми програвалися в покер-клубі можна тільки здогадуватися. Але чорнові записи, виявлені правоохоронцями, дають про це деяке уявлення і пояснюють, заради чого власник клубу так ризикував.

- Гральний заклад був прихований від сторонніх очей і незаконно функціонував в офісному приміщенні поряд з розважальним клубом в одному з районів кримської столиці. Свої двері покер клуб відкривав лише по вихідних днях і виключно за попереднім дзвінком. У нелегальний гральний заклад пускали тільки перевірених, «своїх» гравців, - розповів начальник УДСБЕЗ ГУМВС України в Автономній Республіці Крим полковник міліції Едуард Онацький.

До слова, клієнтами закладу були аж ніяк не бідні люди. За ніч деякі з них нерідко програвали досить пристойні суми.

Оперативники кримського Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю нагрянули в клуб вчасно: турнір з покеру був у самому розпалі. У приміщенні нелегального закладу було кілька гравців і адміністратор, які ніяк не очікували такого повороту подій.

У ході санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили покерний стіл, фішки, гральні карти, чорнові записи про ведення господарської діяльності підпільного клубу і більше двох тисяч гривень, які в день обшуку становили касу закладу і були заховані у вентиляційній шахті туалетної кімнати.

- Нині Слідчим відділом Сімферопольського міського управління міліції зазначений факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікований за статтею 203-2 Кримінального кодексу України (заняття гральним бізнесом). Встановлено й господаря даного закладу - ним виявився 30-річний житель одного з міст Криму. Щодо нього судом Київського району обрано запобіжний захід у вигляді застави, - повідомив перший заступник начальника - начальник слідчого відділу СМУ ГУМВС України в Автономній Республіці Крим підполковник міліції Денис Сищенко.

За організацію підпільного «бізнесу» зловмисникові загрожує штраф від 170 тисяч до 680 тисяч гривень з конфіскацією всього грального обладнання.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Убивство на трасі ...
Наступна новина: У НАВС обговорили рівень ...

КОМЕНТАРІ