У НАВС обговорили рівень перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників міліції

У НАВС обговорили рівень перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників міліції

28.06.13 15:02 0 905
Випускники училищ міліції – потенційні кандидати для вступу у вищі навчальні заклади МВС України. Про це йшлося під час «круглого столу», на якому підбивали підсумки навчальних зборів з підвищення кваліфікації начальників училищ та навчальних відділів Національної академії внутрішніх справ.

Під час «круглого столу» за участю першого проректора з навчально-методичної та наукової роботи НАВС Володимира Чернєя та начальника навчально-наукового інституту управління Руслана Воробйова, було обговорено питання щодо подальшої співпраці училищ професійної підготовки працівників міліцій та вищих навчальних закладів МВС України. Зокрема йшлося про надання практичної та методичної допомоги училищам у підготовці кваліфікованих працівників міліції, які вперше одягнули форму правоохоронця, а також участь науковців вишів МВС України в концепції розвитку училищ.

«До випускних іспитів – запропонував начальник управління професійної підготовки та освіти ДКЗ МВС України Ігор Клименко – необхідно залучати науково-педагогічний персонал вищих навчальних закладів, аби продовжити позитивну практику навчання викладачів училищ у «Школах молодого викладача» та проходження практик на профільних кафедрах вишів».

Учасники заходу були одностайні – достатньо набутого досвіду перепідготовки та підвищення кваліфікації в Національній академії внутрішніх справ, зокрема: проведення бінарних занять, сучасних методик викладання, застосування мультимедійних комплексів, аби ефективно використовувати його у початковій підготовці працівників міліції.

У свою чергу перший проректор з навчально-методичної та наукової роботи НАВС Володимир Чернєй зазначив, що вже з нового навчального року керівники підпорядкованих академії училищ професійної підготовки працівників міліції та навчальних центрів підготовки працівників міліції органів внутрішніх справ будуть уведенні до складу вченої ради академії та залучатимуться до всіх науково-методичних заходів, що відбуваються в академії.

Прес-служба НАВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Криму правоохоронці ...
Наступна новина: Львів - безпечне місто!

КОМЕНТАРІ