Групу вуличних грабіжників затримали

Групу вуличних грабіжників затримали "за гарячими слідами"

28.06.13 15:09 0 768
У Горлівці, що на Донеччині, оперативники карного розшуку та працівники патрульної служби затримали «на гарячому» трьох хлопців, підозрюваних у скоєнні декількох грабежів.

Опівдні по телефону «102» до чергової частини Калінінського райвідділу зателефонувала 30-річна жінка і повідомила про те, що на вулиці Богуна невідомий зірвав з її шиї золотий ланцюжок з кулоном і втік на легковому автомобілі. Через кілька хвилин до міліції надійшло аналогічне повідомлення. Цього разу жертвою грабежу на вулиці Шевченка стала 34-річна горлівчанка, яка за тих же обставин лишилася золотої прикраси серед білого дня.

Як розповів начальник Горлівського міськуправління міліції Павло Панасюк, незважаючи на миттєвість подій, потерпілі встигли запам'ятати і описати прикмети нападника, а міліція доклала всіх зусиль, щоб встановити і затримати підозрюваного. І як з'ясувалося, не одного, а в компанії ще двох товаришів.

- У ході оперативно-розшукових заходів «за гарячими слідами» було затримано трьох громадян, віком від 27 до 34 років, - зазначає Павло Петрович. - Затриманими виявилися жителі Донецької області, які для реалізації злочинних планів використовували автомобіль. Всі вони вже мають судимості за скоєння аналогічних злочинів, ніде не працюють. Своїх жертв вони вибирали на вулиці, підбігали і зривали золоті ланцюжки, після чого швидко зникали на машині з місця події.

Наразі підозрюваних затримано, вони відпрацьовуються на причетність до скоєння аналогічних злочинів як на території міста, так і області. Ведеться досудове розслідування за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Прес-служба Горлівського МУ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ленс Армстронг: "Виграти ...
Наступна новина: Миколаївські медики ...

КОМЕНТАРІ