За сумлінну працю кращі правоохоронці отримали до Дня Конституції почесні відзнаки

За сумлінну працю кращі правоохоронці отримали до Дня Конституції почесні відзнаки

28.06.13 15:27 0 803
Урочистий концерт з нагоди святкування Дня Конституції України відбувся у Центрі культури та мистецтв МВС України.

Працівників відомства, ветеранів та гостей свята привітав Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко. Очільник відомства звернувся до кожного, хто був присутній у залі, наголошуючи на те, що основний Закон відповідає міжнародним стандартам та обраному курсу європейської інтеграції. Вперше в багатовіковій історії України людина, її життя, здоров'я, честь, недоторканість, безпека законодавчо визнана найвищою цінністю. Саме тому кожен правоохоронець повинен усвідомлювати величезну відповідальність перед народом. Міліція повинна робити все можливе для забезпечення законності та порядку в Державі:

- Ця справа принципова, справа величезної державної ваги, від якої значною мірою залежить майбутнє України, - зазначив Віталій Захарченко. - Хочу відзначити, що працівники органів внутрішніх справ із честю та гідністю виконують свій обов’язок із захисту конституційних прав громадян, що, безумовно, заслуговує на визнання громадськості та належну оцінку керівництвом держави.

Тому, у цей святковий день кращі співробітники органів внутрішніх справ отримали почесні нагороди. Серед них - працівники апарату міністерства та представники відомчих підрозділів.

Після закінчення офіційної частини, на сцені розпочався святковий концерт.

Глядачів вітали із святом Дня Конституції квартет «Стиль», вокальний квартет «Гетьман», Заслужена артистка України Марта Шпак, Любов Іванова та фольклорний гурт «Володар», солісти та колективи Академічного ансамблю пісню та танцю МВС України, а також талановиті курсанти Національної академії внутрішніх справ України.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Одеські ...

КОМЕНТАРІ